Laminate veneers Turkey

Lamine veneer estetik sebeplerle dişin sadece dış yüzüne kuvvetli yapıştırıcılarla ön diş bölgelerine uygulanan son derece estetik bir işlemdir. Bu işlem özgüveni ve gülüş sayısını arttırır.

Lamine Veneer İşlemi Nasıl Uygulanır?

Laminate veneer dişin sadece dış yüzeyine çok az yapılan pürüzlendirme, kesim işleminden sonra alınan detaylı ölçülerin bilgisayar destekli programlar vasıtasıyla işlenmesiyle üretilir. Hata payı yok denecek kadar az olan bu işlem oldukça tercih edilir. Yapıştırma işlemi ile daha mutlu gülüşler amaçlanır.

Non Prep Veneer Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Non prep veneer dişlere hiçbir aşındırma işlemi yapmadan dişlerin özel ölçü yöntemleriyle ölçülerinin alınmasından sonra güncel teknolojik yöntemlerle tasarımı ve dizaynı yapılan ve özel yapıştırma materyalleri ile dişe yapıştırılan estetik, şeffaf ve doğal renk uyumlu kaplama işlemidir.

Lamine Veneer Dayanıklı Mıdır?

Lamine veneer işleminde dişler, yapıştırma materyallerine karşı son derece kuvvetli olan dişin dış kısmında yer alan mine tabakasına yerleştirildiğinden aşırı zorlama bir kuvvet olmadığı zamanlar dişten ayrılmaz. Ayrıca dişten kopan, ayrılan lamine veneerler kolay bir şekilde tekrar yerine yapıştırılabilir. Ufak kopmalarda ise estetik kompozit dolgu materyalleriyle görünüm yeniden kazandırılabilir.

Türkiye’de Lamine Veneer Fiyatları Nedir?

Türkiye’de lamine veneer fiyatları, kullanılan ana yapı malzemesine göre değişmektedir. Lamine veneer hazırlama ve yapıştırma işlemleri de diğer kaplama türlerine göre daha ince çalışma gerektirdiğinden fiyatı farklılık göstermektedir. Kliniğimizde Lamine Veneer işlemleriyle alakalı, transfer işlemleri, konaklama, Lamine veneer fiyatı ve süreciyle ilgili bilgi almak için bize bu numaralardan ve bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

0 212 628 34 34 – 0 552 840 34 34

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up