Straumann implant

İmplant yaptırırken maddi kaygılar birçok birey için ön planda olabiliyor. Zira implant tedavisi maddi açıdan o kadar da bütçeden dostu olmayabilir. Bu yüzden bazen hastaların farklı tedavi yöntemlerine yöneldiği görülebilir. Bu durumda tedavilerde uygun vadeli düşünmek daha mantıklı olacaktır. Çünkü bir defa implant yapıldığında işlem çok uzun ömürlü olur ve kullanılır. Uzunca süreler hiçbir masraf çıkarmaz. Ancak on yirmi yıl kullanımın ardından kaplamayla ilgili değişim gerekebilir. Bunun dışındaki tedaviler, oldukça kısa vadeli olup sürekli yenilenme isteyeceklerdir.
Böyle düşünüldüğünde hem ilk implant, hem restorasyon ve bakım süreçlerinde destek ve ürün tedarik edebilecek olan STRAUMAN implantlar ön planda tutulabilecek ürünler olacaktır.

İsviçre menşeili bu implant markası diş ve diğer bütün tıp alanlarında dental ve medikal ürünler üretmektedir. Dünyanın neredeyse her yerine ihracat yapan marka 1954 yılında kurulmuş olup köklü bir firmadır.

Birçok farklı implant çeşidi üreten bu implant markasının çeşitlerini mercek altına alırsak ürünler hakkında bilgi sahibi oluruz.

1-Roxolid implant: Strauman tarafından özel olarak tasarlanmış bu implant çeşidi zirkonyum ve titanyumun oluşturduğu yüksek performanslı bir alaşımdır. Bütçe dostu olarak değerlendirilebilecek bu implant kolay enterge oluşuyla küçük çene kemiğine sahip bireylerde güzel bir tercih olabilir.

2-Iti Straumann: Birinci sınıf implantlardan biri olarak değerlendirilen bu implant oldukça uzun ömürlü olmanın yanında ortalama implant fiyatlarına göre pahalıdır.
Geniş protetik özellikler barındıran Strauman implantlar uygulama sırasında görüşün kolay olmasını sağlamak adına mavi renkli üretilir.

Oldukça küçük üretilebilir ve doku uyumu yüksektir. Kalitesine oranla oldukça uygun fiyatlı olan marka gözde implantlar arasındadır.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up