Bego implant

BEGO implant, 1890’larda kurulmuş diş sektörüne özel ürünler ürüten bir firmadır. Başlarda implant üretimi üzerine kurulmuş olan marka son otuz yıldır başka birçok dental ürünün üretimini de yapmaktadır.

BEGO implant bir Alman makasıdır ve oldukça uzun ömürlü bir implanttır. Üst yapı için kullanılan zirkon ve porselen gibi malzemelerde oldukça çeşitli ürünleriyle de dikkat çeker.

BEGO İmplant Avantajları:

BEGO implantla ilgili bahsedilebilecek birçok avantaj vardır. Bunların diş hekimleri açısından en önemlisi üretici desteğidir.

İmplant süreci tıp, mühendislik ve işçiliğin birbirine geçtiği önemli bir süreçtir. Bu yüzden bu işlem yapılırken markanın eğitimli teknikerlerinin, malzeme desteğinin olması sağlıklı bir süreç için önemlidir.

Ara parça ihtiyacının olmaması BEGO implantı uygulamasını ve seans az olduğu tedavilere uygun yapar.

BEGO implant bakteri sızdırmazlığı garantisi verir. Bu garanti, enfeksiyonlara karşı ağız sağlığını koruyacağı ve diş eti, diş kökü gibi bölgelerde hastalıklara yol açmayacağı anlamına gelir.

BEGO implant maddi açıdan da bütçe dostu olup birçok implanta göre oldukça uygun fiyatlıdır.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up