Camlog implant price

İmplant ve diğer diş ürünlerinin üretiminde en çok pay sahibi ülkelerden biri de Almanya’dır. En hesaplı fiyatlara üretilen implantlardan en kalite ve sık tercih edilen implantlara kadar pazarda büyük payı olan Almanya’nın en yakın dönemde kurulmuş implant markalarından biri de Camlog’dur. Bu marka 2000’lerin başına doğru kurulmuş olup neredeyse 22 yıllık bir mazisi vardır.

Kurulduğu zamandan bu yana hızla kendini geliştirmiş implant markaları içerisinde otorite konumuna gelebilmiş bir markadır. FDA onayı alarak implantlarının dünya çapında kaliteli ürünler arasında olduğunu kesinleştirmiştir. Daha çok İsviçre-Almanya gibi ülkelere ait olan ünlü implant markalarının yanında kendini var edebilen Camlog giderek daha fazla tercih edilen ve insanların dikkatini çeken bir markadır. Ürün çeşitliliği açısından en köklü ve büyük şirketlerle yarışabilecek olan Camlog aynı zamanda kendi inovatif tasarımlarını da piyasaya sürerek implant araştırmalarıyla alakalı da çalışmalar yürütmektedir.

Ar-ge çalışmalarını kurulduğu günden itibaren kesintisizce sürdüren Camlog bu çalışmalar sonucunda dikkat çekici işlere imza atmıştır. Günümüzde en çok fark yaratan ve dikkat çeken çalışması ise klasik titanyum implantları seramikler ile sentezleyerek yeni bir implant modeli ortaya atmış olmasıdır.

Camlog kurulduğunda bu farklı ar-ge çalışmalarının da dışında kurulduğu dönemin teknolojisini ve bilgilerini takip ederek sık tercih edilen farklı implant modelleri de ortaya çıkarmıştır. Cylinder-Line ve Screw Cylinder Line modellerini ortaya atan Camlog bu modellerle gözleri üstüne çekmeyi başarmış ve ar-ge çalışmalarının önemini bütün dünyaya hissettirmiştir.

İmplantlarla ilgili araştırma yapan insanların aklında beliren en önemli sorulardan bir tanesi de implant fiyatları olmaktadır. Camlog implant fiyatları da merak edilen bilgiler arasındadır. Camlog markası çok çeşitli implant skalasıyla birçok fiyat aralığından ürün bulundurmaktadır. 550 ile 600 euro arasında değişen fiyatlardaki ürünleriyle birçok insana hitap edebilecek bir markadır. Ancak implant fiyatlarının yaptırılan klinikle, tedavi süreciyle ve kaplama çeşidiyle değişim gösterebileceği unutulmamalıdır.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up