Camlog implant

Bir implantla ilgili tercih yaparken bu implantın tıp otoritelerince onaylı olup olmadığına dikkat etmek önemli bir konu olmalıdır. Birçok tıbbi ürünün belli sertifikalar ve onaylama gerektirdiği unutulmamalıdır. FDA onayı birçok tedavi ve tıbbi ürün için önemli bir onaydır.

Camlog implant da FDA onaylı bir marka olarak ön plana çıkmaktadır. Doksanların sonunda Almanya menşeili kurulmuş marka birçok farklı implant çeşidini bünyesinde barındırmaktadır.

Cylinder – Line ve Screw-Cylinder-Line ilk çıkan implant serileri olup onları bir adım öne çıkardı. Yıllar içerisinde başka implant serileri çıkararak dünya çapında 20’den fazla ülkeye yayılmış, buralarda dağıtım ağları açmıştır.

Camlog farklı implant çeşitleri ile herkese hitap edebilerek, her türlü kemik yapısına uygun implant üretebilen firma olmanın yanında fiyat skalası açısından da geniş bir portföyü vardır. Diş hekiminizin önerisi ve sizin de araştırmalarınız ile en uygun implant modellerini seçebilirsiniz.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up