Implant price

Diş implantı yapmak isteyen hastaların bir sonraki merak ettiği konuların en başında implant fiyatları gelir. İmplant ücretleri nedir?İmplant maliyeti ne kadardır? Gibi sorulardan önce dikkat etmeniz gereken en önemli husus şüphesiz ki dişlerinizin ne tür ve ne kadar implanta ihtiyaç duyduğudur.Kliniğimizde kullanılan Alman markası implantlar TUV Türk markası implantlar TSE, Amerikan markalı implantlar ise FDA onaylıdır. Tedavi sonunda ise hastalarımıza implant pasaport ve sertifikalarını vermekteyiz.

Diş İmplantı Nasıl Yapılır?

Dental implant cerrahisi, diş köklerini metal, vida benzeri direklerle değiştiren ve hasarlı veya eksik dişleri, gerçek dişlere çok benzeyen ve işlev gören yapay dişlerle değiştiren bir prosedürdür. Diş implantı cerrahisi, doğal diş köklerinin eksikliğini takma diş veya köprü diş değiştirmelerine gerek duymadan tedavi imkânı sunan bir alternatiftir.

Eksik dişlerin yalnızca görünen kısımlarını onaran diğer diş değiştirme seçenekleriyle karşılaştırıldığında, kaybedilen dişlerin hem köklerinin hem de kaplamalarının yerini alan diş implantları idealdir. İyi bir implant diş hekimi, diş implantı destekli bir diş değiştirme planının her adımında size yol göstererek, her bir tedavinin maliyetinin ne olacağını ana hatlarıyla belirtir ve bu yararlı diş değiştirme seçeneğinin maliyetini karşılamanıza yardımcı olur.

Dental implant restorasyonunun maliyetini hangi faktörlerin etkilediği ve uygun fiyatlı implant diş hekimliği için nasıl plan yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için en yakın zamanda İstanbul diş implantı merkezimiz Omer İstanbul Diş Estetiği ve İmplantoloji kliniğimizi ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca ayrıntılı bilgi için telefon ya da WhatsApp aracılığı ile uzmanlarımıza ulaşıp yapılacak işlemlerle alakalı fiyat ve süreç bilgisi alabilirsiniz.

Diş İmplantı Fiyatlarına Etki Eden Durumlar

İster tek bir dişinizi, ister bir sıra dişinizi kaybetmiş olun, muhtemelen diş implantlarını duymuş ve bu güzel uygulamanın yegâne çözüm olduğunun da farkındasınızdır. Doğal görünümlü implant seçeneğini seçmediyseniz, muhtemelen sizi durduran şey 2022 implant fiyatlarıdır. Türkiye dental implant fiyatları peşin bir maliyet gerektirse de, nihai sonuç uzun ömürlü, stabil ve güzeldir.

Dental implantlar tam bir fiyat-performans işlemidir öyle ki İstanbul gibi metropol bir şehirde iseniz İstanbul diş implantı fiyatları çok daha uygun fiyata gelebilmektedir. Bununla beraber 2022 implant fiyatlarını etkileyen beli başlı etmenler ise şu şekildedir:

1. Dental İmplant Sayısı

İhtiyacınız olan implant sayısı ve seçtiğiniz materyal, genel tedavi planınızın maliyetini etkileyecektir. Kaç implantın gerekli olduğunu öğrenmek için uzmanlarımıza telefon ya da WhatsApp aracılığıyla ağız içi dişlerinizin fotoğrafını göndererek net bilgi alabilirsiniz. İmplantlar aynı gün yerleştirildiği sürece cerrahi maliyetler nispeten sabittir.

2. Dental İmplant Fiyatlarında Hazırlık Maliyetleri

İmplant yerleştirmeden önce bazı hazırlık tedavilerine ihtiyacınız olabilir. Hasar görmüş veya çürümüş dişleriniz varsa, muhtemelen çekim yapmanızı tavsiye ederiz. Bazı durumlarda ise çekip hemen implant yapılabileceği için dişlerin çekilmesi gerekmeyebilir. Ek olarak, bazı hastalar diş kaybını takiben önemli ölçüde azalmış yumuşak doku hacmi ve kemik yoğunluğu yaşarlar ve diş implant postlarının başarılı bir şekilde yerleştirilmesi için gülümsemenizi hazırlamak için bir doku greftine ihtiyaçları vardır. En net bilgi dişlerin röntgeni (X-Ray görüntüsü) çekildikten sonra ortaya çıkar.

3. Sedasyon Diş Hekimliği Seçenekleri

Diş implantı yerleştirmeniz veya diş çekimi veya doku aşılama gibi hazırlık tedavileriniz sırasında, süreç boyunca rahatınızı sağlamak için diş sedasyonu almak isteyebilirsiniz. Seçtiğiniz sedasyon türü, genel tedavi maliyetinize birkaç yüz dolar ekleyebilir. Belirli sedasyon türlerinin fiyatını karşılamak için diş ve / veya sağlık sigortası kullanılabilir.

Diş İmplantı Kaç Euro?

Diş implantı maliyetlerinde genellikle kullanılan malzeme ve tedaviler uluslararası standartlarda yapıldığı ve uygulandığı için diş implantı fiyatları genellikle Dolar ya da Euro bazında hesaplanmaktadır. Ancak endişelenmenize gerek yok yukarıda da bahsedildiği üzere diş implantı maliyetleri birçok faktöre bağlı olmasının yanında oldukça uygun fiyata gelebilmektedir.

Kliniğimizde Alman (Bego, Medigma, Ritter, Camlog), İsviçre ( Straumann) ve Amerikan markalı implantlar kullanılmaktadır. Bu markaların her birinin fiyatları değişebilmekte ve bu değişkenlik kişinin ihtiyaçlarına ve tercihine göre olmaktadır. Örneğin, titanyum veya zirkonyum gibi malzemelerden üretilen implantlar, diğer malzemelerden üretilen implantlara göre daha pahalı olabilir. Ayrıca, implantların yapım tekniğine göre de fiyatları değişebilmektedir. Bu nedenle, gereksinimlerinize göre en uygun fiyata sahip implant seçimi yapmak için uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece, en uygun fiyatı ve gereksinimlerinize en uygun implantı seçebilirsiniz.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up