Medigma Dental Implants

Kaliteli ve uzun ömürlü implant üretimi konusunda oldukça iddialı olan Medigma, 1922 kuruluşlu bir firmadır. İmplant sistemleri dışında cerrahi ve protez aletler ve aksesuarlarını geliştirmekte, restoratif bileşenler üretmekte ve birçok ülkeye dağıtımını sağlamaktadır. İmplant alanında öncü markalardan biri olan Medigma, implant kalitesi ve yenilikçilik konusunda dikkat çeken markalardan biridir. Diş hekimleri ve teknisyenlerinin de gözde markalarındandır.

Medigma’nın en temel özelliği kullanıcı dostu ve yüksek hassasiyet ile üretilmiş uyumluluğu yüksek implant sistemleri üretiyor olmasıdır. İmplant dünyasındaki yenilikleri takip eden ve bunları geliştiren marka, her zaman önce konumda bulunmaktadır. Hem özel sektörde hem de kamu sektöründe sıklıkla tercih edilen Medigma, aynı zamanda dağıtımının yapıldığı ülkelerde diş hekimleri, cerrahlar ve teknisyenlerle ortak çalışmalar yürütüp implant sistemlerinin uygulanışıyla alakalı eğitimler vererek bu implant markasını tercih edenlerin implant takım işlemi boyunca konforunu düşünmektedir. Dolayısıyla da hizmet kalitesi açısından oldukça üstün özellikler içerir.

Çenede meydana gelecek ciddi hasarlanmalar, örneğin bir trafik kazası sonucu oluşacak kırıklar gibi durumlarda hasta ve hekimlerle iletişimde olarak gerçekleştirdikleri restorasyon ve implant takım süreçlerini en iyi şekilde yürütmektedirler. Kalitesinden hiç taviz vermeyen Medigma verdiği hizmet ve ürün memnuniyetine oranla mümkün olan en uygun fiyatla karşınıza çıkmaktadır.

Ürün skalası da oldukça geniş olan markanın farklı çene tiplerine ve yapılarına uygun vidalama sistemleri, birçok farklı kaplama tercihi ve geniş bir renk skalası bulunmaktadır.

Buna göre de implantın fiyatı belirlenmektedir. Her alanda olduğu gibi yüksek kaliteli ürünlerin fiyatları diğerlerine oranla daha yüksektir. Medigma implant fiyat aralığı 400 euro arasında değişim göstermektedir.
Siz de implant yaptıracağınız zaman diş hekiminizin de önerisiyle Medigma’yı tercih edebilirsiniz.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up