Medigma implant

Yakın dönemde diş hekimliği ve özellikle implant üretimi konusunda ün kazanmış markalardan biri de Alman menşeli Medigma’dır. Yazımızın bu ikinci kısmında 90’larda kurulmuş olan Medigma’yı inceleyerek tanıtmak istiyoruz.

Medigma implant sistemleri temelde kayıp yaşanan dişin oturtulması için titanyum parçalar üretmektedir. Hem alt hem üst çene için değişik ürünler içeren marka bu konuda geniş bir skala sunmaktadır. Oldukça iddialı olan medigma kemik ve diş et ile doku uyumunun çok yüksek ve güvenilir olduğunu duyurduğu ürünler satıyor. Bu ürünler uyumlulukları ile uzun yıllar kullanımı garantilediği gibi gerekli restorasyon işlemleri için de uygun bir zemin hazırlıyor.

Medigma kurulduğu yıldan bu yana yükse hassasiyet ve kalitesiyle en ideal implantlar arasına girmeyi başarmış bir marka.

Bu implant markası ürün kalitesi ile diş dokusunun en üst seviyede korunmasını, kemik ve diş eti dokusunun en az hasarı alarak işlemlere tabi tutulmasını sağlayan teknolojik gelişmeleri implantlarında oturtmuş bir markadır. Buna rağmen yapılacak implantın maksimum stabilitede olmasını sağlayacak vida sistemlerinin kalitesini mutlaka koruyor.

Bakteriyel enfeksiyonları en aza indiren kaplama yüzeyleri plak tutulumunu azaltan, lekelenme yapmayan bir sistem sunuyor.

Medigma ayrıca tekniker desteği ile de sürecin sağlıklı işlemesini sağlayan bir marka olarak alternatifler arasında bulunuyor.

Medigma, implant piyasasında fiyat olarak düşük olmayan segmentte bulunsa da kalitesi ve uzun ömrüyle ön plana çıkıyor.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up