Dental veneers vita

Dolgu ve implant çeşitlerinin birçok farklı ülkeden farklı markası olduğu gibi kaplama malzemeleri farklı ülkelerde kurulan farklı markalar ve farklı çeşitte ürünlerle kendini gösterir. Bu markalardan en ünlüsü de Vita markasıdır. Farklı çeşitlerde çokça kaplama malzemesi üreten Vita en revaçtaki malzemelerden olan zirkonyum üretiminde de oldukça başarılıdır.

1926 yılında Almanya’da kurulan Vita markası resmi olarak kurulan en eski kaplama markalarındandır. Kaplama ve implant teknolojileri ve ar-ge çalışmaları 1950’lerin ortalarına kadar neredeyse tamamen diş hekimlerinin ve doktorların resmi olmayan çalışmalarıyla geliştirilmiş ürünlerdir. Malzeme teknolojisinin 20. yüzyılın ortalarına kadar gelişimiyle zaman içerisinde sistematik ve genelleşmiş bir implant ve kaplama teknolojisi oluşturulabilmiştir. Vita markası kurulduğunda bu ürünlerin geliştirilmesi ve piyasaya sürülmesi için birçok çalışma yapmış firmalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle Zirkonyum kaplama konusunda birçok gelişmeye imza atmış Vita markası oldukça dikkat çekicidir.

1930’lu yılların başında seramik diş kaplamaları ile ilgili çalışmalarıyla birçok yeniliğe imza atmıştır. Vakumlu seramik kaplamalardan olan Vita Lumin-Vacuum kaplama günümüzde de kullanılan kaplamalara bir altyapı oluşturmuştur. Zirkonyum kaplamanın dışında protez diş üretimiyle de ön planda olan Vita çevre dostu ve insan ağız diş sağlıyla uyumlu ürünler üretmeyi başarmıştır.

Vita markası daha önceden üretilen kaplamalardaki ciddi bir problemin giderilmesiyle ilgili önemli bir adım atmıştır. Daha önce yapılan kaplamaların hepsi mat, opak ve tek tip renkteydi. Dolayısıyla estetik bir görünüm sağlamaktan oldukça uzaktılar. Vita zirkonyum üretimine diş renklerinin ve ton geçişlerinin eklenebileceği bir yöntem sağlayarak daha gerçekçi ve doğal görünümlü, aynı zamanda kişiden kişiye uyum sağlamama ihtimali barındırmayan kaplamalar üretmiştir.

Kaplamalarda ton farklılıklarını elde edebilmeyi sağlamış olması seramik kaplamadaki ve zirkonyumdaki gelişimleriyle diş hekimleri ve teknikerlerin en çok tercih ettiği markalardan olan Vita birçok ülkeye ürün satışında bulunmaktadır. Markanın ileriki hedefleri yürütmekte olduğu ar-ge çalışmalarını artırmak, daha fazla ve kaliteli ürün üretmek ve daha çok ülkede ihtiyaç sahiplerinin kaliteli kaplamaya ulaşmalarını sağlamaktır.

https://www.vita-zahnfabrik.com/

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up