Straumann implant price

Straumann implant, 1954 senesinde İsviçre merkezli olarak kurulmuş olan bir implant üreticisidir. Birçok dental ve medikal malzeme üreten firmadan farklı olarak Straumann sadece implant ürünleri üretmektedir.

İmplant üretim pazarında dünya çapında yenilikçi çalışmalarıyla, pazar payıyla ve kalitesiyle ön plana çıkmaktadır. Straumann kalitesi, güvenilirliği ve uzun süreli kullanım garantisiyle birçok diş hekiminin ilk sıralarda önerdiği implant çeşitlerindendir. Türkiye’de de distribütörlüğü bulunan Straumann implantlar ülkemizde de en çok tercih edilen implant markalarının başında gelmektedir.

Bu implant markası birçok özelliğiyle dikkat çekmektedir. Estetik ve sağlamlık açısından oldukça kaliteli olan bu implant; renk skalası geniş, kolay şekillendirilebilir, doğala yakın sonuçlar verebilecek bir implant malzeme paleti bulunmaktadır. İmplantların Türkiye’de merkezinin bulunması dolayısıyla hızlı üretilmesi, tedavi süresini kısaltır. Köklü ve eski bir implant firması olmaları dolayısıyla bizzat firmanın geliştirdiği patentli ürünler mevcuttur. Dolayısıyla bu ürünlerin birçoğunda hala en iyi üretimi yapan firma olmaktadırlar. Bu sebeple uzun süreli kullanımlar, garanti sonuçlar için birçok diş hekiminin ilk sırada gelen önerilerindendir.

Özellikle genç yaşta implant yaptıracak olanlar, ortodontal sorunları bulunanlar, diş ve ağız sağlığı konusunda hassas olanlar Straumann tercihi yapabilirler.

Straumann İmplant Fiyatları

Her alanda kaliteli ürünler, daha orta kalitedeki ürünlere göre daha çok güvence sundukları ve garantili oldukları için daha pahalıdırlar. Straumann implant da implant üretimi konusunda en kaliteli ve en başarılı markalardan olduğundan genel implant fiyatlarının üzerinde kalan tutarlarda tedavi olmanızla sonuçlanabilirler. Straumann implant fiyatları 700 ile 800 euro arasında değişmektedir.

Eğer implantınızın gözü kapalı bir şekilde güvenebileceğiniz bir markadan olmasını istiyorsanız, uzun araştırmalar yapmak, birçok doktora gitmek ve karar sürecini uzatmak gibi durumlardan kaçınmak istiyorsanız Straumann implantı tercih edebilir ve güvenle tedavinizi olabilirsiniz.

İmplantın fiyatını yapılacak işlemin zorluğu, yapılacak implant sayısı gibi faktörler de etkilemektedir. Bu sebeple dişinizde belirgin bir rahatsızlık ortaya çıkmadan tedavi olmaya çalışarak implant yapım sürecini daha kolay ve hesaplı şekilde atlatabilirsiniz.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up