Turkey implant

İmplant üretim sektörü özellikle 1950’li yıllarda oldukça gelişmiş ve birçok markanın kurulduğu ve değişik kalitede ürünlerin üretildiği bir alan haline gelmiştir. İsviçre, Almanya, ABD gibi ülkelerin birçok farklı implant markası bulunmaktadır. Bu implantlar ithal ediliyor olmaları ve dolar, euro gibi kur farkına dayalı fiyatlandırılmaları dolayısıyla birim başına oldukça yüksek meblağlara tedavi olunmasıyla sonuçlanabilirler.

Tıbbi teknolojilerin ve üretim ağının gelişmesiyle ülkemizde de implant markaları ortaya çıkmıştır. Birçok farklı ilde kurulmuş olan implant üreticileri yerli olmaları, kur farkına takılmamaları dolayısı ile daha uygun fiyatlı implant alternatifleri olarak aklımızda bulunabilir.

Birçok insan daha uzun süredir var olan markalara ve bu konuda sükse yapmış ülkelerin implantlarına daha fazla güvenmekle beraber ülkemizde oldukça başarılı ve kaliteli implantların üretildiği unutulmamalıdır. Bu markalar incelenmeden implant seçmek akıllıca olmayacaktır.

1- Omnitech :

Omnitech ‘’Rh Pozitif’’ adlı tıbbı malzeme ve cihaz üretim ve ticaretini yapan marka tarafından yüksek standartlı bir ürün olarak üretilmiştir. Yeni teknolojilere uygun olarak üretilmiş olan implant özellikle yenilikleri takip eden bireyler için oldukça dikkat çekicidir. ISO 13484 ve MDD tıbbi cihazlar direktifine uygun olarak geliştirilmiş Omnitech implantlar uzun ömürlü ve ağız sağlığına uygun yapısıyla yerli ve hesaplı markalar arasında yerini alan bir üründür. Bilgisayar teknolojileri ile Numerik kontrol sistemi uygulanarak daha kolay ve kullanışlı bir yapı elde edilmiştir. Böylelikle implant süreci kolaylaşmıştır.

2- Nucleoss:

2001 yılında İzmir’de kurulmuş implant markası ülkemizin en köklü implant üreticilerindendir. Ar-ge çalışmalarına oldukça önem veren ve yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çeken marka diş hekimlerinin ve implant kullananların onayını almış bir markadır. Dünya pazarında da yer edinmeye başlamış olan markanın ürün çeşitliliği oldukça yüksektir.

3- Implance:

2012 yılında Görkem Serçe’nin öncülüğünde kurulan marka Trabzon merkezli olarak çalışmalarına başlamıştır. Günümüzde Türkiye’nin birçok ilinde üretim ve satış yapan marka Türkiye’nin FDA onayı alabilmiş tek implant markası olma gururunu elinde taşımaktadır. Kendini geliştirmekte ve Dünya pazarına ulaşmakta oldukça yenilikçi adımlar atan marka Türkiye’nin yurtdışına ihracat oranı en fazla olan markasıdır. Diş hekimlerinin güvenerek önerdiği markayı siz de tercih edebilirsiniz.

4- Mode:

Mode implantın en önemli farkı implant takım sürecindeki sterilizasyon malzemelerinin diğer implantlarından farklı olarak su bazlı olmasıdır. Oldukça yenilikçi teknikler uygulayan Mode markası gelişen ve büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyen markalardan biridir.

5- Evoss:

Evoss markası dental ürünler üreten Türkiye’nin ilk ve en büyük diş hekimliği fabrikalarının implant alanına da el atmasıyla ortaya çıkmış olan bir markadır. Yarım asırlık bir tecrübe dolayısıyla başarılı ürünler üreten Evoss markası dünyada en çok tercih edilen markalardan olma hedefiyle yola çıkmıştır.

6- DTI:

Tübitak ile Marmara Araştırma Merkezi’nin ortaklığında 2010’ların başında kurulan marka Kocaeli’nde faaliyet göstermektedir. Avrupa’daki en büyük implant markalarından biri olmak hedefiyle yola çıkan markanın yıllık üretim hacminin beş yüz binin üzerine çıkarmak gibi bir hedefi vardır. Bu uğurda çalışmalarını sürdürmekte olan marka uygun fiyatlı tercihler arasındadır.

Türk implant markaları tatmin edici bir kaliteye sahip olup yapılan işleme ve seçilen implanta göre maliyeti 2500-3000 TL arası değişkenlik göstermektedir.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up