Top 9 reasons to have zirconia teeth

1. Ağız içine takılan materyallerin en önemli ilk özelliği sağlık açısından dokuya uyumlu olmasıdır. Zirkonyum dişler diş eti ve ağız içindeki diğer dokularla tamamen uyumludur.

2. Zirkonyum dişlerin uluslararası kabul görmüş birçok dayanıklılık testinden tam puan alması onu dişe gelen kuvvetlere karşı son derece dirençli yapar.

3. Zirkonyum dişler, porselen dişlerde yer alan metal alt yapıyı içermez. Bu sayede zirkonyum dişlerde diş etinin zamanla griye dönmesi durumu gözlenmez.

4. Zirkonyum dişler yine metal alt yapı içermemesi nedeniyle ışığı doğrudan yansıtmadan, kendi doğal yapısı sayesinde daha doğal, beyaz ve yarı saydam bir estetik sunar.

5. Zirkonyum dişler, son teknoloji harikası bilgisayarlarda (CAD/CAM) en ufak bir milimetrik hesaplamayı bile hatasız yapacak şekilde tasarlanıp üretildiğinden hata payı sıfırdır.

6. Dişler üzerine takılan kaplamalarda diğer önemli bir özellik sıcak-soğuk iletimi olmamasıdır. Zirkonyum dişler dişe herhangi bir ısı değişimini iletmez. Bu sayede ağız içerisinde ister sıcak bir çay içilsin, ister soğuk bir su içilsin, hasta bu ısı değişiminden dolayı dişlerinde herhangi bir ağrı, sızı hissetmez. Bu da yeme içme konusunda hastayı özgür kılar ve besin dengesini bozmaz.

7. Zirkonyum dişlerin üzerine yapılan özel cilası sayesinde zamanla ilk renginde herhangi bir değişiklik izlenmez. Hasta bakımıyla birlikte bu, mükemmel estetiğin çok uzun yılar devam etmesi anlamına gelir.

8. Eklem problemleri ve çapraşıklık sorunları olan kişilerde doğru kapanış temini açısından zirkonyum kaplamalardan faydalanıldığında bu sorunların çözümünde de düşünülmesi gereken bir tedavi yöntemidir.

9. Zirkonyum kaplamalar yapılırken uygulanan kesici ve çiğneme yüzeyleri dizaynı, çiğneme ve konuşma problemlerinin de çözümünde önemli bir rol oynar.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up