Prepless laminate veneer

No-Prep Veneers olarakta bilinen bu yöntemde, dişlere hiçbir aşındırma işlemi yapmadan özel ölçü yöntemleriyle ölçülerinin alınmasının ardından tasarımı ve dizaynı yapılarak yapıştırma işlemi tamamlanmaktadır. Aynı zamanda estetik, şeffaf ve doğal renk uyumlu bir kaplama yöntemidir.

Prepless (Aşındırmasız) Hangi Durumlarda Uygundur?

Aşındırmasız lamina kaplamalar, ön estetik gülme hattındaki dişlerde herhangi bir defekt, çürük, hasar, çapraşıklık vb. gibi aşındırma gerektiren durumların olmadığı vakalarda kullanımı daha uygundur.

Prepless (Aşındırmasız) Kaplamalar Kaç Dişe Uygulanır?

Non-prep lamina sayısı kişinin estetik beklentisine göre değişmektedir. Her bir çenede (üst ve/veya alt çene) 2 ile 10’ar diş arasında olmaktadır. Daha estetik sonuçlar için, dişlerin durumu da uygunsa 10 veneer üst çeneye 10 veneer alt çeneye yapılması estetik açıdan mükemmel sonuçlar ortaya koymaktadır.

Prepless (Aşındırmasız) Kaplama İşlemi Kaç Gün Sürer?

Kliniğe ilk gelindiğinde alınan ölçüler laboratuar ortamına aktarılıp bilgisayar destekli programlarla tasarımı ve dizaynı yapılır. 7-10 gün sonra hazır olan veneerlerin dişler üzerindeki tüm yönlerden durumları değerlendirilir. Hekim değerlendirmelerinin tamamlanması ve hasta tarafından onay alınmasından sonra özel yapıştırma teknikleriyle dişe yapıştırılır. Yani toplamda 7-10 günde işlemler bitirilebilmektedir. Hekim değerlendirmelerinde ve hastaların isteklerine göre bu süre maksimum 15 gün olmaktadır.

Prepless (Aşındırmasız) Kaplama İşleminde Ağrı Olur Mu?

Non prep veneerler dişe hiçbir aşındırma işlemi yapılmadan yerleştirildiğinden, herhangi bir anestezi, iğne gerekmemektedir. Haliyle de işlem sırasında hiçbir ağrı, sızı hissedilmemektedir.

Neden Prepless (Aşındırmasız) Kaplama İşleminin Avantajları Nelerdir?

Eğer uygun şartlar sağlanıyorsa kişiye birçok avantajı vardır. Öncelikle hiçbir aşındırma işlemi yapılmaması kişinin kendi doğal dişlerini korur. İğne fobisi olan hastalarda hiçbir iğne yapılmaması yönünden de artısı vardır. Ayrıca estetik açıdan renk, şekil, dizayn efektleriyle kişinin yüz şekline özel gülüş tasarımı yapılır.

Ömer İstanbul Diş Polikliniği ve Aşındırmasız Kaplamalar

Polikliniğimizde birçok kaplama tedavisinin yanı sıra prepless lamina kaplama tedavisi de sunmaktayız. Bu tedaviye uygun olup olmadığınızı ve fiyatlarımız hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Hemen Size Özel Fiyatlı
Ücretsiz Tedavi Planınızı Talep Edin!

Uzman hasta temsilcilerimiz tedavi sürecinizi baştan sona ücretsiz şekilde planlamak ve sizi daha yakından tanımak için sabırsızlanıyor.

Telefon

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım Formu‘nu doldurarak muhteşem bir gülüşe ilk adımınızı atabilirsiniz. Sağlık danışmanlarımız size en kısa sürede ulaşacak.


    keyboard_arrow_up